Τρίτη, 10 Μαΐου 2011

Ελληνικό μουσείο αυτοκινήτου


Αυτή η Κυριακή που μας πέρασε αποφασίσαμε εγώ με τον μπαμπά μου να επισκευτούμε το ολοκαίνουριο Ελληνικό μουσείο αυτοκινήτου που φιλοξενεί 111 συλλεκτικά μοντέλα αυτοκινήτων όπως Bugatti, Ferrari, Aston Martin, Bentley, Lamporghini και πολλά άλλα μοντέλα. Το εισιτήριο είναι 5 ευρώ για τα παιδιά κάτω των δεκατριών και 8 ευρώ για τους μεγάλους. Ακόμα το μουσείο έχει έναν εκπληκτικό προσομειωτή της F1 οπού εκεί το παιδί σας ή και εσείς μπορείτε να κάνετε με 10 ευρώ. Ομολογώ πως ο προσομειωτής είναι λίγο ακριβός αλλά πιστεύω πως αξίζει τα λεφτά του αφού είναι μια φοβερή εμπειρία.
Στο μουσείο υπάρχει ένας ενημερωμένος άνθρωπος που θα σας δείξει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε για να δείτε χρονολογιακά τα συλλεκτικά μοντέλα. Επίσης κάτω από κάθε αυτοκίνητο υπάρχει μία καρτέλα που γράφει την χρονολογία που φτιάχτηκε το κάθε αμάξι, πόσα κομμάτια πουλήθηκαν, πως κατάφερε το μουσείο να τα αποκτήσει και διάφορα άλλα ενδιαφέροντα πράγματα.
Είναι ένα πολύ όμορφο μουσείο και προσωπικά εμένα μου άρεσε πάρα πολύ για αυτό κιόλας, σας γράφω τις εντυπώσεις μου. Η έκθεση αυτή των αυτοκινήτων βρίσκεται μεταξύ των οδών τρίτης Σεπτεμβρίου, Ιουλιανού και Πατησίων. Ελπίζω να το επισκεφτείτε γιατί είναι ένα πρωτόγνωρο μουσείο για την Ελλάδα και νομίζω πως θα το ερωτευτήτε και θα θέλετε να πάτε και δεύτερη φορα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου